MQ VE SQ

 El_Adam1


Group: Standard Membership
Join Date: 4 October 2017
Posts:1
Posted 17 November 2017 - 3:10 pm
Arkadaşlar MQ ve SQ arasındaki fark nedir acaba ingilizcem olmadığı için ingilizce forumunda olayı anlayamadım açıklayabilen bir arkadaş olursa çok sevinirim.Teşekkürler...
الرابط | الرد | أقتباس
 +tunakhan


Group: الدعم الفني
Join Date: 15 August 2011
Posts:71
Posted 18 November 2017 - 7:26 pm
Daha önce kısmen sorulmuş ve cevaplanmış bir soru. Bakınız: http://www.voobly.com/forum/thread/251093

"SQ: Single Building Queuing" yani seçili ünitelerden ilgili birimi üretmek için verilen komut sonucu tek sıralama yapılır ve bir ünitedeki üretilen birimler bitince diğer seçili ünitede üretme işlemi başlar ve böyle devam eder.
"MQ: Multiple Building Queue" yani Çoklu Sıralama. Bu durumda ise seçili ünitelerden ilgili birimi üretmek için verilen komut sonucu her bir ünitede eşit sayıda birim üretme emri uygulanır. Temel olarak üretme emri otomatik dağıtılır. Eş zamanlı olarak seçili olan ünitelerde eşit dağılımlı (eşit sayıda) üretim yapılır.
الرابط | الرد | أقتباس
 AykodenT


Group: Standard Membership
Join Date: 19 October 2017
Posts:1
Posted 28 December 2017 - 10:37 pm
2 saattir araştırıyorum altı üstü diyeceksinki asker basarken 1 tane savaşcı evinden diğerlerindende cıkıyor tektek hepsinden asker basmaya gerek kalmıyor diyecen 2 saat edebiyat yapıyorsunuz


الرابط | الرد | أقتباس
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
الأنتقال في المنتدي الي:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

Most active threads in past week: